top of page
Yoga Heart Nuuk Logo - Blue.jpg
Yoga Heart Nuuk - Hvid Gennemsigtig Lotu
Dandelion Parachute Seed

HJÆLP til OVERGANGSALDER

Går du igennem overgangsalderen og er temmelig træt af hedeture, nattesved, humørsvingninger, koncentrationsbesvær, hjernetåge eller lign.? Har du prøvet alt og lidt nok? Jeg kan hjælpe dig via et særegent forløb fra åndedrættets univers, som vil lære dig at håndtere de ubehagelige, uønskede og ofte udmattende overgangsalders symptomer.

 

I forløbet introduceres du til en nytænkende og anderledes metode, der baseres på forskning i biokemi, neurovidenskab, kronobiologi, psykologi og klinisk hypnose terapi.  Du vil lære særlige vejrtrækningsøvelser, der giver adgang til og ændrer den måde hvorpå hjernen behandler information. Metoden virker super effektiv uden at du skal ændre på noget som helst andet i din dagligdag. Den har hjulpet mig og mange andre kvinder med enten at fjerne symptomerne HELT eller reducerede dem med hele 80% på KUN EN UGE! Min lærer kalder metoden ”Most Useful, Rapidly Effective and Easy to Learn”, og jeg kalder den helt enkelt "meno-magic", for det er det den er - med lidt indsats vil den ændre dit liv. Bivirkningerne er ligeledes kun positive: øget energi, god nattesøvn, bedre fokus og større overskud. Desuden bliver du helt fri fra udgifter til flere behandlinger, hormonterapi, tilskud eller lægebesøg. 

Forløbet består af 2-3 online en til en sessioner. Vil du gerne i gang eller blot vil høre lidt mere herom, føl dig velkommen til at tage kontakt. 

"Mine hedeture er helt væk og min voldsomme indre uro og hjertebanken er så lidt nu at det ikke generer. Tisser ikke så meget mere plus en masse andre symptomer er på vej væk... Jeg føler mig langt mere ligevægtig og rolig. Jeg sover så godt igen. Det har været en kæmpe forandring. Jeg kommer til at bruge det resten af mit liv."

Udtalelser:

bottom of page