top of page
Yoga Heart Nuuk Logo, Heart Only - Blue.png

Jeg er født og opvokset i Litauen, men mange år har boet og arbejdet i Danmark og Grønland. Min fascination for yoga begyndte i starten af '00 med Ashtanga Vinyasa Yoga, som havde en kæmpe påvirkning på mig både fysisk og mentalt. Siden har ashtanga, og senere hen også yin yoga og mindfulness, været min store interesse, passion og personlig udviklingsrejse. Siden mødet med min første lærer Ulla B. Nielsen, har jeg trænet og  studeret hos mange fantastiske lærere, heriblandt Manju Jois, David Swenson, Kino MacGregor, Poul Grilley, Bernie Clark, Joe Barnett, Norman Blair. Jeg er især taknemmelig til Sarah og Ty Powers og Jo Phee, som jeg har fulgt i mange år og som i dag er mine primære lærere og kæmpe inspiration. Jeg har studeret hos Sarah Powers på hendes Insight Yoga Institute og er endorsed IYT. Jeg har også 500 timers certifikat hos Jo Phee og kan kaldes #Yinspiration500 yogalærer. Jeg er stolt og beæret over begge titlerne, som kun nogle få i verden har. 

For at lære noget nyt, ajourføre min viden eller tage en pause, tager jeg jævnligt på kurser, workshops og retreats. Sammenlagt kan jeg skrive knap 2000 uddannelsestimer på mit CV i bl.a. yin yoga, meditation, MyoYinmyofascial release, Chinese Medicine, AcuYin, Yoga Nidra, Breathing m.m. Desuden har jeg professionsbachelor som lærer og bachelor i biologi, hvilket giver mig en god forståelse for kroppen og underbygger min  passion for fascia science og funktionel anatomi.

Jeg har jeg 17 års undervisningserfaring, og i de fem år jeg havde boet og udforsket det fantastiske Grønland, havde jeg drevet mit studie Yoga Heart Nuuk. Da jeg vendte hjem til Danmark i 2022, har det ændret navn til Yoga Heart by Raminta, hvor jeg hovedsageligt underviser online nu.

I min yin yoga undervisning elsker jeg at blande yin med buddhistisk mindfulness, meditation, Qigong, kinesisk medicin og merianviden, myofascial release, pranayama (vejrtæknings øvelser) m.m.. Jeg underviser også i funktionel ashtanga yoga og har erfaring med både yogaklasser, events og retreats.

Yoga kan bringe glade, velvære og frihed. Det er min drøm at kunne introducere dig til yogaens vidunderlige univers og åbne bare lidt op for dens kolossale potentiale, der kan give frirum, vise vejen hjem til én selv, bringe ro og indsigt, skabe noget udviklende, styrkende, forløsende og heale både krop, hjerte og sind. Jeg er optaget af en regelmæssig, livslang yogapraksis, der tilpasses de ændringer, der nu må opstå med fx ælderen eller sygdom. Det mest fantastiske ved yoga, meditation og mindfulness er, at de ikke stiller krav til ens forudsætninger, køn, alder, erfaring osv.. Man behøves ikke at være smidig, "god", ung, for yoga kan favne ALLE, da niveauet tilpasses netop den enkelte, og derfor vil man mærke positivt udbytte på en eller anden personlig plan. Ligeledes elsker jeg virkeligt og værdigsætter meget højt det unikke, mangfoldige, men trygge fælleskab vi kan skabe ved at træne og lære sammen.

Mit yogahjerte brænder for hver en time jeg skal undervise i og det fyldes med glæde og taknemmelighed hver gang jeg kan byde dig velkommen på yogamåtten.

Kærligst & namasté

Raminta Bendikas

E-RYT200.png
RYT500.png
Buddha Statue

Udtalelser:

"Yoga med Raminta er et pusterum fra hverdagen, hvor der er fokus på dig og din udvikling. Ramintas glæde ved yoga ”smitter”, samtidig med, at man bliver udfordret og lærer noget fra gang til gang.
Og man har det fantastisk bagefter! Jeg glæder mig altid til at komme til yoga og ærgrer mig de gange, hvor jeg ikke har muligheden. 

Derfor kan jeg kun varmt anbefale Yoga Heart Nuuk! ~Maliina

bottom of page