top of page
Yoga Heart Nuuk Logo, Heart Only - Blue.png

Jeg er født og opvokset i Litauen, men mange år har boet og arbejdet i Danmark og Grønland. Min fascination for yoga begyndte i starten af '00 med Ashtanga Vinyasa Yoga, som havde en kæmpe påvirkning på mig både fysisk og mentalt. Siden har ashtanga, og senere hen også yin yoga, været min store interesse, passion og personlig udviklingsrejse. Jeg har trænet og deltaget på utallige kurser, retreats og uddannelser hos mange fantastiske yogalærere, heriblandt Ulla B. Nielsen, Maria Boox, Kino MacGregor, Manju Jois, David Swenson, Norman Blair. Jeg elsker at lære og nu studerer jeg på Sarah Powers Insight Yoga InstituteIgennem 4 år har jeg jævnligt vendt tilbage på skolebænken hos min lærer Jo Phee for at specialisere mig i yin yoga og studere avancerede moduler, bl.a.  TMC, akupressur, Giqong, Yoga Nidra. I dag er jeg meget stolt af at bære titlen #Yinspiration500, som kun få andre i verden har. 

Siden 2018 har jeg drevet mit studie Yoga Heart Nuuk, som nu har ændret navn til YOGA HEART by Raminta og er flyttet online. Sammenlagt har jeg 17 års undervisningserfaring, er certificeret ERYT 200 (Experienced Registered Yoga Teacher), RYT 500 yogalærer og kan skrive 1000+ uddannelsestimer i bl.a. yin yoga og meditation på mit CV. Desuden har jeg bachelor i biologi og professionsbachelor som lærer.

Det er min drøm at kunne introducere dig til yogaens vidunderlige univers og åbne bare lidt op for dens kolossale potentiale, der kan give frirum, vise vejen hjem til én selv, bringe ro og indsigt, skabe noget udviklende, styrkende, forløsende og heale både krop, hjerte og sind. Jeg er interesseret i en regelmæssig, livslang yogapraksis, der tilpasses til de ændringer der nu må opstå. Det mest fantastiske ved yoga og mindfulness er, at den ikke stiller krav til ens forudsætninger, køn, alder, erfaring, smidighed osv.. Med den rette vejledning kan ALLE være med og mærke individuel positiv udbytte på en eller anden plan. Jeg elsker og værdigsætter højt den mangfoldighed og det unikke fælleskab vi kan skabe ved at træne og lære sammen. Jeg brænder for hver en time jeg skal undervise i og fyldes med glæde og taknemmelighed hver gang jeg byder dig velkommen på yogamåtten.

Kærligst & namasté

Raminta Bendikas

E-RYT200.png
RYT500.png
Buddha Statue

Udtalelser:

"Yoga med Raminta er et pusterum fra hverdagen, hvor der er fokus på dig og din udvikling. Ramintas glæde ved yoga ”smitter”, samtidig med, at man bliver udfordret og lærer noget fra gang til gang.
Og man har det fantastisk bagefter! Jeg glæder mig altid til at komme til yoga og ærgrer mig de gange, hvor jeg ikke har muligheden. 

Derfor kan jeg kun varmt anbefale Yoga Heart Nuuk! ~Maliina

bottom of page