Yoga Heart Nuuk Logo, Heart Only - Blue.png

Jeg er født og opvokset i Litauen, men mange år har boet og arbejdet i Danmark og Grønland.

Min fascination for yoga begyndte i starten af '00 med Ashtanga Vinyasa Yoga, som havde en kæmpe påvirkning på mig både fysisk og mentalt. Siden har ashtanga, og senere hen også yin yoga, været min store interesse, passion og personlig udviklingsrejse, og jeg har studeret og deltaget på utallige kurser, retreats og uddannelser hos mange fantastiske yogalærere, heriblandt Ulla B. Nielsen, Maria Boox, Kino MacGregor, Manju Jois, David Swenson, Norman Blair, Paul Grilley. Jeg vender ofte tilbage på skolebænken for at studere med Jo Phee og  Sarah Powers, som er mine primære lærere og mentorer. 

I 2018 stiftede jeg min yogaskole, Yoga Heart Nuuk, og yoga blev også min levevej.

Jeg har undervist i yoga i mere end 15 år, er Yoga Alliance certificeret yogalærer med 1000+ uddannelsestimer i bl.a. yin yoga, funktionel anatomi, myofascial release, kinesisk medicin, Qigong, åndedræt, mindfulness og meditation.

 

Desuden har jeg bachelor i biologi og professionsbachelor som lærer, og har arbejdet som friskolelærer i en del år.

Det er min drøm at kunne introducere dig til yogaens vidunderlige univers og åbne bare lidt op for dens kolossale potentiale, der kan give frirum, vise vejen hjem til én selv, skabe noget udviklende, forløsende, styrkende og heale både krop, hjerte og sind. Jeg er interesseret i en daglig, bæredygtig, organisk og livslang yogapraksis, der tilpasses til de ændringer der opstår. Det mest fantastiske ved yoga er, at ALLE kan opleve noget skønt via yoga og mindfulness, uanset ens forudsætninger, køn, alder, erfaring, smidighed m.m.. Det vil glæde mig til at byde dig (som du er!) velkommen på yogamåtten!

Kærligst & namasté

Raminta

E-RYT200.png
Buddha Statue

Udtalelser:

"Yoga med Raminta er et pusterum fra hverdagen, hvor der er fokus på dig og din udvikling. Ramintas glæde ved yoga ”smitter”, samtidig med, at man bliver udfordret og lærer noget fra gang til gang.
Og man har det fantastisk bagefter! Jeg glæder mig altid til at komme til yoga og ærgrer mig de gange, hvor jeg ikke har muligheden. 

Derfor kan jeg kun varmt anbefale Yoga Heart Nuuk! ~Maliina