Min fascination for yoga begyndte i 2003, da jeg startede at træne Ashtanga Vinyasa Yoga hos Ulla B. Nielsen i Viborg. Den virkning yogaen havde på mig både fysisk og mentalt, var enorm. Siden har yogaen været min store interesse og passion. Jeg har været på et utal af yogakurser, workshops og retreats hos verdens kendte lærere for at udvikle mig og for at stille min nysgerrighed.

Senere har jeg mødt Yin Yoga, som også har gjort et kæmpe indtryk på mig og er blevet en del af min daglige yogapraksis. 

Efter mange gode år som skolelærer på Bjerregrav Friskole, besluttede jeg mig for at følge mit hjerte og i september 2018 - præcis et år efter jeg flyttede til Nuuk - åbnede jeg min yogaskole, Yoga Heart Nuuk, for at gøre yoga til min levevej. 

Jeg er certificeret yogalærer med mere end 800 Yoga Alliance akkrediterede uddannelsestimer og har  mere end 14 års yogaundervisningserfaring, hvor jeg har undervist i yoga både for voksne og børn. 

Jeg huser i karateklubs skønne lokaler, hvor jeg underviser i både yin og ashtanga yoga. Jeg har flere og niveaudelte hold, og det er muligt at træne yoga både i hverdage og i weekender. Udover faste yogahold, tilbyder jeg også fordybelses yogaevents.

Jeg tager gerne ud til virksomheder med skræddersyet yogaundervisning til de ansatte, og havde en fornøjelse af at afholde kursus for bl.a. Katuaq og Sundhedsuddannelsen, og har p.t. et fast yogahold for sundhedsvæsenets personale på DIH. Ligeledes  tilbyder jeg privatundervisning. Skriv til mig og hør om mulighederne. 

Udover yogaundervisning driver jeg en lille yogashop, hvor mine medlemmer kan købe kvalitets yogaudstyr i Nuuk.

 

Jeg brænder for at undervise, og ser mig selv som passioneret, nærværende og fagligt ambitiøs lærer, der vægter den enkeltes udvikling højt og vil skabe plads til alle trods forskelligheder - for yoga er for A-L-L-E - uanset alder, køn, smidighed og yoga- eller livserfaring!

 Yoga kan forandre dit liv ved at fylde det med  velvære, glæde, overskud, udvikling, energi og balance. 

Yoga er vejen til healing, mindfulness, selvkærlighed og mere åbenhed.

"YOGA adds YEARS to your life and LIFE to your years!"

So true! Det er min drøm at kunne give al den kærlighed, energi, viden og værktøjer videre til andre, som yoga har givet til mig, også i min egen healing efter brystkræft. 

Jeg vil elske at byde dig velkommen på yogamåtten!

       

Namasté

Raminta

Yoga Heart Nuuk Logo - Blue.jpg
  • fordi jeg vil leve og arbejde med HELE mit HJERTE

  • fordi jeg vil skabe en yogaskole, der er yogaens hjerte her i Nuuk

  • fordi yoga ikke kun rører ens krop og sind, men i høj grad også ens hjerte

 

Yoga Heart banker nu blidt i skønne Nuuk!

Yoga at Home

Camilla

Jeg har altid følt en modstand mod yoga. Men så blev jeg introduceret til Raminta gennem mit arbejde og fandt ud af, at det var lige præcis, hvad jeg havde brug for.
Dybt professionel, ekstremt vidende, holistisk, autentisk, empatisk, kærlig og kærlig striks, så man ikke kan lade være med at overgive sig 100% i de mest kyndige og trygge hænder.

Yoga Class

Inge

Virkelig skøn yoga med utrolig kyndig, kærlig og begejstret vejledning af Raminta! Har prøvet forskellige typer yoga med forskellige yogalærere gennem mange år og Raminta er en af de allerbedste. Der er hold for alle og det er nemt at tilmelde sig hold/ændre bookinger via en app. Min absolut varmeste anbefaling til alle der allerede holder af yoga OG dem der overvejer at gå igang! Namasté

Yoga Pose

Carsten

Yoga Heart Nuuk er en fantastisk yoga skole, med en varm og nærværende atmosfære. 

Jeg har den største respekt for Raminta, og hendes kunnen inden for anatomi og bindevæv. Som gør at hun er særdeles dygtig til hjælpe og assistere enhver der kommer og prøver denne skønne form for træning.
Kan kun takke Raminta for at vise og undervise mig i Yoga – samt det yoga kunne gøre for min krop og mit sind.

Yoga by the Sea

Julie

(...) med stort kendskab til kroppens biologi, energier og følelser formår hun at sammensætte nogle fantastiske programmer, som udfordrer kroppen på en virkelig god måde. Så uanset, hvordan jeg fysisk og mentalt har haft det på vej hen til yoga hos Raminta, så er jeg et gladere og på mange måder mere afbalanceret menneske, når jeg går derfra og ofte med mere energi, styrke og fokus til at klare livets udfordringer.