Yoga at Home

Sine

Raminta underviser med hele hendes hjerte. Uanset om du har dyrket yoga i mange år eller blot er nysgerrig på hvad yoga er, så formår hun med hendes store viden indenfor yoga, at guide og hjælpe dig og forstå din krop og ikke mindst sind. Namasté!

Yoga Class

Inge

Virkelig skøn yoga med utrolig kyndig, kærlig og begejstret vejledning af Raminta! Har prøvet forskellige typer yoga med forskellige yogalærere gennem mange år og Raminta er en af de allerbedste. Der er hold for alle og det er nemt at tilmelde sig hold/ændre bookinger via en app. Min absolut varmeste anbefaling til alle der allerede holder af yoga OG dem der overvejer at gå igang! Namasté

Yoga by the Sea

Julie

(...) med stort kendskab til kroppens biologi, energier og følelser formår hun at sammensætte nogle fantastiske programmer, som udfordrer kroppen på en virkelig god måde. Så uanset, hvordan jeg fysisk og mentalt har haft det på vej hen til yoga hos Raminta, så er jeg et gladere og på mange måder mere afbalanceret menneske, når jeg går derfra og ofte med mere energi, styrke og fokus til at klare livets udfordringer.