top of page
Anchor 1
Yoga Heart Nuuk Logo, Heart Only - Blue.png

Velkommen til ÅNDEDRÆTTETS  UNIVERS!

~The Healing Power of Breath~  

HER vil du  lære masse spændende ting om åndedrættet, dets direkte indflydelse på vores sind, krop og velbefinde. Ved at træne at ÅNDE BEDRE og anvende nogle enkle vejrtrækningsteknikker, -øvelser og visualiseringer, kan du selv relativt hurtigt og let øge dit velvære og livskvalitet. Lyder det ikke bare skønt?!

 

Vidste du, at vejrtrækning har en kæmpe indflydelse på alle dine kroppens systemer? Mindre ændringer i hvordan du trækker vejret kan bl.a. øge dit energiniveau og søvnkvalitet betydeligt, hjælpe mod træthed, stress, uro, angst, åndenød, for høj blødtryk, belastende overgangsalders symptomer (læs mere HER), forbedre fysisk præstation, højne livskvalitet og heale på flere planer. 

Det korrekte vejrtrækning har nemlig direkte indvirkning på vores hjerne, hormoner, nervesystem og alle andre kroppens systemer, og ikke desto mindre, påvirker måden hvordan vi ånder os mentalt, humør- og følelsesmæssigt. Yogier i østen vidste om og praktiserede åndedrættets healende kraft for tusinder af år. I vesten kan vi nu også begrunde effekten med forskning i natur- og lægevidenskab.

Det er meget tankevækkende, men nogle studier har vist, at dysfunktionel vejrtrækning observeres hos endda 5-11 % af den generelle befolkning, 30% af astmatiker og hos hele 83% af dem, der lider af angst! 

ÅND BEDRE lektion/forløb tilbyder værktøjer og hjælp, hvis du vil gøre en forskel for dig selv, optimere og forbedre dit åndedræt, få mere energi i dagligdagen, lære at give slip/afstresse el.lign., og undervisningen kan også foregå online. Jeg tilpasser øvelserne til netop dine behov og ønsker. Med afsæt i det vil jeg lære dig de relevante teknikker, forklare hvordan og hvornår du kan bruge dem i din hverdag, og du kan glæde dig til en overraskende skøn og positiv effekt!

Kunne du tænke dig at tage en session, deltage i et forløb eller blot høre lidt mere herom? Send mig en mail.

~Breath is Life. Breath is Wisdom~  

Yoga Heart Nuuk Logo, Heart Only - Blue.png
bottom of page